Scroll Top
1.png (Demo)
Tjänster
image-49 (Demo)
image-50 (Demo)
Marknadsföring
Digital Marknadsföring

På D&AD Media är vi stolta över vårt arbete med digital marknadsföring. Vi arbetar med att hjälpa företag att nå sina mål genom att skapa en stark närvaro på nätet och öka synligheten på sökmotorer. Vi arbetar  med Facebook annonsering och betald annonsering för att maximera resultaten för våra kunder.

Vi har ett erfaret och passionerat team som arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov och mål. Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds behov och erbjuder en hög grad av flexibilitet och anpassning.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder når ökad trafik och konverteringar på sin webbplats. Genom att använda data och analys hjälper vi våra kunder att förstå sin publik bättre och skapa mer effektiva strategier för att nå dem.

Webbdesign
Webbdesign

På D&AD Media har vi en passion för webbdesign och vi arbetar ständigt för att leverera kreativa och professionella lösningar för våra kunder. Vi tror på att skapa en design som både är snygg och funktionell för att skapa den bästa användarupplevelsen.

Vi har en erfaren grupp av webbdesigners som arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att förstå deras behov och vision. Vi strävar efter att skapa en unik och attraktiv design som återspeglar varumärket på ett autentiskt sätt och samtidigt är lättanvänd och navigerbar för användarna.

Vi har en djup förståelse för de senaste trenderna inom webbdesign och vi arbetar med de senaste teknologierna för att skapa responsiva och anpassningsbara lösningar för alla enheter. Vi arbetar också med sökmotoroptimering för att säkerställa att våra kunders webbplatser rankar högt på sökmotorer och når maximal synlighet online.

 

AI Teknologi
AI Teknik

Varför använda AI-teknik i marknadsföring?🤔
Svaret är enkelt – det kan hjälpa dig att nå bättre resultat och uppnå dina affärsmål på ett mer effektivt sätt! Vi på D&AD Media har tagit steget in i framtiden genom att använda AI för att förbättra våra marknadsföringsstrategier. Vi kan skapa mer effektiva annonser, förbättra vår sökmotoroptimering, och ge våra kunder en mer personlig upplevelse.

Genom att använda AI kan vi göra bättre beslut baserade på data, hitta de mest lönsamma kampanjerna och riktningarna, och på så sätt spara tid och pengar på vår marknadsföring. Och det bästa av allt – det fungerar! Våra kunder har sett en betydande ökning av trafik, konverteringar och försäljning efter att ha använt vår AI-baserade marknadsföring.

Så, om du vill ha bättre resultat på din marknadsföring, låt oss på D&AD Media hjälpa dig att dra nytta av AI-teknik! 

Telefoni
Företagstelefoni

🥳 Vi är glada och stolta att meddela att vi ingått avtal om att sälja företagstelefoni från Tellit! 🥳


Att kunna kombinera våra tjänster med Tellits expertis inom företagstelefoni blir en gamechanger för D&ADs kunder! Tellit är en av de mest snabbväxande operatörerna i Sverige med ett stark fokus på service, och vi ser fram emot möjligheten att tillsammans hjälpa företag att stärka sin digitala närvaro.


Ett starkt företag behöver stark kommunikation. Företagstelefoni är en kärnkomponent för verksamheter av alla storlekar – det binder ihop team, underlättar snabb och effektiv kommunikation samt hjälper företag att ge enastående kundservice. Med Tellit kan du försäkra att ditt företag aldrig missar ett samtal, ett möte eller en möjlighet!


Vi tror starkt på att framgång kommer av starka samarbeten, och som återförsäljare till Tellit kommer vi att kunna ge våra kunder en komplett lösning. Håll utkik för mer information om detta spännande samarbete och hur det kommer att gynna er. Tack för att ni fortsätter att stödja oss i denna resa och vi ser fram emot att erbjuda er fantastiska nya tjänster..


Nå din fulla potential med D&AD Media 🎉

Bottom-Back (Demo)
Redan intresserad!
Boka ditt strategi möte!
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina integritetsinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.