Scroll Top
1.png (Demo)

Vi har haft nöjet att arbeta med Magic Tea X och hjälpa dem att bygga en fantastisk hemsida med en enastående layout och bra funktionalitet, inklusive en imponerande webshop. Det har varit en utmanande men också spännande uppgift för oss, och vi har lagt ner mycket tid och ansträngning för att uppnå det bästa resultatet för Magic Tea X.

Vi har arbetat hårt för att skapa en imponerande och professionell design som återspeglar företagets vision och produkter på ett attraktivt sätt. Vi har också integrerat avancerade funktioner för att förbättra användarupplevelsen, såsom en enkel navigering, produktrecensioner och enkel incheckning och betalning i webshopen.

Vi är mycket stolta över det arbete vi har utfört tillsammans med Magic Tea X, och vi hoppas att deras nya hemsida och webshop kommer att ge företaget den synlighet och försäljning de förtjänar. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dem i framtiden och hjälpa dem att nå sina mål.

Hemsida Layout
100%
Funktionalitet
84%
Mobilanpassning
100%
SEO
71%
Kund

Magic Tea X

Projekt

Hjälpt Magic Tea X att bygga en fantastisk hemsida med en enastående layout och bra funktionalitet, inklusive en imponerande webshop. 

Länk till hemsida
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina integritetsinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.