Scroll Top
1.png (Demo)

Artan Health Care Nordic AB är ett företag som grundades i Gävle 2011 och ägs av Artan Holding AB. Sedan 2014 har företaget erbjudit högkvalitativ personlig assistans till sina kunder. Som ett företag som sätter individens behov och önskemål i centrum, är det viktigt för Artan Health Care att deras verksamhet är anpassad efter sina kunder.

Därför var vi glada över att få möjligheten att hjälpa Artan Health Care att skapa en ny hemsida som skulle spegla deras värderingar och erbjuda enkel tillgång till information om deras tjänster. Genom att arbeta tätt tillsammans med företaget, förstod vi deras behov och önskemål för webbplatsen och skapade en design som passade deras varumärke och budskap.

Vi inkluderade viktig information om deras tjänster och kontaktuppgifter, och gjorde det lätt för besökare att ta kontakt med företaget om de var intresserade av att anlita deras tjänster. Vi lade också stor vikt på att se till att hemsidan var lätt att navigera och användarvänlig för alla besökare.

Vi är stolta över att ha varit en del av Artan Health Cares resa och ser fram emot att fortsätta arbeta med dem i framtiden. Vår önskan är alltid att hjälpa våra kunder att nå sina mål och att skapa en bättre upplevelse för deras användare.

Hemsida Layout
100%
Funktionalitet
80%
Mobilanpassning
100%
SEO
100%
Kund

Artan health care AB

PROJEKT

Hjälpt Artan Health Care att bygga en fantastisk hemsida med en enastående layout och bra funktionalitet.

Länk till hemsida
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina integritetsinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.