Scroll Top
1.png (Demo)

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att samarbeta med Ateljé Jossie och hjälpa henne att skapa en fantastisk hemsida med en imponerande layout och avancerad funktionalitet. Vi har också utvecklat en webshop där hon kan sälja sina vackra tavlor på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi har arbetat hårt med att skapa en design som återspeglar Ateljé Jossies kreativitet och passion för konst. Vi har också integrerat avancerade funktioner som enkel navigering, bildspel och en enkel kassa för att förbättra användarupplevelsen och göra det möjligt för kunderna att köpa hennes tavlor utan krångel.

Vi har lagt ner mycket tid och ansträngning för att säkerställa att Ateljé Jossies hemsida och webshop uppfyller hennes höga standarder och att den representerar henne och hennes konstverk på ett äkta sätt. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa henne att ta sitt konstnärsskap till nästa nivå genom att erbjuda en professionell online-närvaro som möjliggör försäljning av hennes tavlor till kunder över hela världen.

Vi är stolta över vårt arbete med Ateljé Jossie och ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne för att hjälpa henne att nå sina mål och skapa ännu mer fantastisk konst.

Hemsida Layout
100%
Funktionalitet
81%
Mobilanpassning
100%
SEO
65%
Kund

Ateljé Jossie

Projekt

Hjälpt henne att skapa en fantastisk hemsida med en imponerande layout och välfungerande webshop

Länk till hemsida
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina integritetsinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.