Scroll Top
1.png (Demo)
image-49 (Demo)
image-50 (Demo)
Kundcase

Välkommen till vår sida för kundcase!

Här kan du ta del av de projekt och uppdrag som vi har genomfört för våra kunder inom områdena webbdesign, marknadsföring och grafisk design.

Vi är stolta över att ha arbetat med ett brett spektrum av kunder inom olika branscher och sektorer. Oavsett om det handlar om att designa en ny hemsida, utveckla en marknadsföringsstrategi eller skapa en visuell identitet för ett företag, så är vårt mål att leverera en kundanpassad lösning som möter våra kunders unika behov och krav.

Genom vårt arbete har vi hjälpt våra kunder att uppnå sina mål, såsom att öka försäljningen, förbättra kundupplevelsen och skapa en stark varumärkesidentitet. Vi tror att vår expertis inom webbdesign, marknadsföring och grafisk design kan göra skillnad för våra kunder och hjälpa dem att nå sin fulla potential.

Våra kundcase är ett utmärkt sätt att visa upp vår kompetens och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas. Vi hoppas att du finner våra kundcase inspirerande och att de ger dig en inblick i vårt arbete.

Tack för att du besöker vår sida för kundcase. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha mer information om vårt arbete inom webbdesign, marknadsföring och grafisk design.

Vår unika förmåga att arbeta nära våra kunder gör oss till ett utmärkt val för dina marknadsföringsbehov. Vi lyssnar på dina unika utmaningar och mål och skapar anpassade lösningar för att hjälpa dig att nå dem.

Oavsett om du behöver hjälp med att skapa en professionell webbplats, utveckla en framgångsrik marknadsföringsstrategi eller designa ögonblicksfasta grafiska innehåll, så kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss idag så att vi kan börja arbeta tillsammans för att ta din marknadsföring till nästa nivå. Vi ser fram emot att höra från dig!

DIGITAL MARKNADSFÖRING
100%
WEBBDESIGN
100%
GRAFISK DESIGN
50%
SOCIAL MEDIER MARKNADSFÖRING
50%

Artan Health Care Nordic AB är ett företag som grundades i Gävle 2011 och ägs av Artan Holding AB. Sedan 2014 har företaget erbjudit högkvalitativ personlig assistans till sina kunder. Som ett företag som sätter individens behov och önskemål i centrum, är det viktigt för Artan Health Care att deras verksamhet är anpassad efter sina kunder.

Därför var vi glada över att få möjligheten att hjälpa Artan Health Care att skapa en ny hemsida som skulle spegla deras värderingar och erbjuda enkel tillgång till information om deras tjänster. Genom att arbeta tätt tillsammans med företaget, förstod vi deras behov och önskemål för webbplatsen och skapade en design som passade deras varumärke och budskap. Vi inkluderade viktig information om deras tjänster och kontaktuppgifter, och gjorde det lätt för besökare att ta kontakt med företaget om de var intresserade av att anlita deras tjänster.

Vi lade också stor vikt på att se till att hemsidan var lätt att navigera och användarvänlig för alla besökare. Vi är stolta över att ha varit en del av Artan Health Cares resa och ser fram emot att fortsätta arbeta med dem i framtiden. Vår önskan är alltid att hjälpa våra kunder att nå sina mål och att skapa en bättre upplevelse för deras användare.

 

Länk till hemsida: Ahcare.se

Vi har haft nöjet att arbeta med Magic Tea X och hjälpa dem att bygga en fantastisk hemsida med en enastående layout och avancerad funktionalitet, inklusive en imponerande webshop. Det har varit en utmanande men också spännande uppgift för oss, och vi har lagt ner mycket tid och ansträngning för att uppnå det bästa resultatet för Magic Tea X.

Vi har arbetat hårt för att skapa en imponerande och professionell design som återspeglar företagets vision och produkter på ett attraktivt sätt. Vi har också integrerat avancerade funktioner för att förbättra användarupplevelsen, såsom en enkel navigering, produktrecensioner och enkel incheckning och betalning i webshopen.

Vi är mycket stolta över det arbete vi har utfört tillsammans med Magic Tea X, och vi hoppas att deras nya hemsida och webshop kommer att ge företaget den synlighet och försäljning de förtjänar. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med dem i framtiden och hjälpa dem att nå sina mål.

Länk till hemsida: Magictea.se

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att samarbeta med Ateljé Jossie och hjälpa henne att skapa en fantastisk hemsida med en imponerande layout och avancerad funktionalitet. Vi har också utvecklat en webshop där hon kan sälja sina vackra tavlor på ett enkelt och effektivt sätt.

Vi har arbetat hårt med att skapa en design som återspeglar Ateljé Jossies kreativitet och passion för konst. Vi har också integrerat avancerade funktioner som enkel navigering, bildspel och en enkel kassa för att förbättra användarupplevelsen och göra det möjligt för kunderna att köpa hennes tavlor utan krångel.

Vi har lagt ner mycket tid och ansträngning för att säkerställa att Ateljé Jossies hemsida och webshop uppfyller hennes höga standarder och att den representerar henne och hennes konstverk på ett äkta sätt. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa henne att ta sitt konstnärsskap till nästa nivå genom att erbjuda en professionell online-närvaro som möjliggör försäljning av hennes tavlor till kunder över hela världen.

Vi är stolta över vårt arbete med Ateljé Jossie och ser fram emot att fortsätta samarbeta med henne för att hjälpa henne att nå sina mål och skapa ännu mer fantastisk konst.

Länk till hemsida: ateljejossie.se

Vi har haft en fantastisk möjlighet att arbeta med Fönstergiganten AB och hjälpa dem att skapa en imponerande hemsida med avancerad funktionalitet och en användarvänlig webshop. Det har varit en spännande utmaning och vi har lagt ner mycket tid och engagemang i projektet för att uppnå det bästa resultatet för Fönstergiganten AB.

Vi har strävat efter att skapa en unik och lockande design som förmedlar företagets varumärke och produkter på ett attraktivt sätt. Vi har arbetat hårt med att integrera avancerade funktioner som förenklar navigeringen på hemsidan och gör det enklare för kunderna att hitta det de söker. Dessutom har vi byggt en webshop som ger kunderna enkel åtkomst till företagets produkter och gör det möjligt för dem att genomföra sina köp på ett smidigt och säkert sätt.

Vi är glada över att ha haft möjligheten att samarbeta med Fönstergiganten AB och att ha kunnat hjälpa dem att uppnå sina mål. Vi är stolta över vårt arbete och vi hoppas att deras nya hemsida och webshop kommer att ge företaget det erkännande de förtjänar och hjälpa dem att växa och nå ut till en bredare kundkrets.

Länk till hemsida: kommer snart

Tjänster
Pris
5 999 kr
Small
5 Sidor
Optimering
Anpassad Design
Enkel Webbutik
Support
Avancerad Webbutik
Gratis Domän
Webbhotell
14 999 kr
Mellan
10+ Sidor
Optimering
Gratis Domän
Anpassad Design
Support
Avancerad Webbutik
Skräddarsydd Hemsida
Webbhotell
29 999 kr
Stor
WebbHotell
10 + Sidor
Optimering
Gratis Domän
Anpassad Design
Support
Avancerad Webbutik
Skräddarsydd Hemsida
Bottom-Back (Demo)
Sekretessinställningar
När du besöker vår webbplats kan den lagra information via din webbläsare från specifika tjänster, vanligtvis i form av cookies. Här kan du ändra dina integritetsinställningar. Observera att blockering av vissa typer av cookies kan påverka din upplevelse av vår webbplats och de tjänster vi erbjuder.